Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε και ο Black, ο τραγουδιστής του ‘Wonderful Life’

Σε ηλικία 53 ετών πέθανε ο τραγουδιστής του «Wonderful Life», έχοντας υποκύψει μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Ο Black ή διαφορετικά Colin Vearncombe, ο ερμηνευτής του κλασικού, πλέον, «Wonderful Life» πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Η είδηση του θανάτου γνωστοποιήθηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook από τους οικείους του.
 ......

Στα τέλη των 80s, ο Black, γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία με τα «Sweetest Smile», «Wonderful Life» και «Everything’s Coming Up Roses». Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε ακόμα 15 δίσκους αλλά και συλλογές ποίησης.
Ξεκίνησε το 1981 και το 1984 η μεγάλη τότε δισκογραφική WEA, του πρότεινε συμβόλαιο και υπέγραψε. Μόλις ένα χρόνο μετά τον έδιωξε! Ο ίδιος έγραψε το «Wonderful Life» το 1985, περιγράφοντας τα συναισθήματά του. Η A&M το κυκλοφόρησε το 1987 και έγινε παγκόσμια επιτυχία.
 Ο ίδιος είχε χαρακτηριστεί αρκετές φορές ως ιδιόρρυθμος στην προσωπική ζωή του, ενώ είχε επιλέξει να περάσει τη ζωή του στο Κορκ της Ιρλανδίας, όπου συγκατοικούσε στο ίδιο σπίτι με την πρώην γυναίκα του, τους τέσσερις γιους του και μια ομάδα ξένων φοιτητών.
 πηγή: hit-channel.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου