Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Λεηλασίες σε έρημο οικισμό και σε γήπεδο στο Αγρίνιο

   Στο έλεος συμμοριών «κυνηγών» χαλκού, μετάλλων και άλλων αντικειμένων βρίσκονται οι περιοχές του Αγρινίου, όπου καταγράφονται καθημερινά λεηλασίες. Αποκορύφωμα ήταν οι βανδαλισμοί σε έναν εγκαταλελειμμένο οικισμό από 58 σπιτάκια στην περιοχή του Γαλατά και στο Δημοτικό γήπεδο των Οχθίων.
  Ο οικισμός είχε δημιουργηθεί πριν από μερικά χρόνια σε μια έκταση περίπου 14 στρεμμάτων, με σκοπό να κατοικηθεί από οικογένειες τσιγγάνων. Όμως, έμεινε ακατοίκητος και ρημάζει αναξιοποίητος, με αποτέλεσμα να τον... «αξιοποιήσουν» με το δικό τους τρόπο οι συμμορίες! Άγνωστοι έκαναν επιδρομή και άρπαξαν όλα τα είδη υγιεινής και άλλα αντικείμενα από τα εγκαταλελειμμένα σπίτια, ενώ ξήλωσαν ακόμη και τα κεραμίδια και τα ξύλα από τις οροφές!
  Στόχος πλιάτσικου έγινε και το γήπεδο του χωριού Όχθια Αιτωλοακαρνανίας, από το οποίο άγνωστοι ξήλωσαν τον... ηλιακό θερμοσίφωνα που χρησιμοποιούνταν από τους παίκτες και τους διαιτητές μετά τους αγώνες!     Μάλιστα, εξασφάλιζε ζεστό νερό όχι μόνο στον τοπικό Πανοχθιακό, αλλά και στη Φλόγα Παλαιομάνινας και την παιδική ομάδα. Το περίεργο είναι ότι, μόλις ανακαλύφθηκε η κλοπή, εμφανίστηκε μια ομάδα τσιγγάνων με φορτηγό που ρώτησαν τους παράγοντες του Πανοχθιακού αν μπορούσαν να πάρουν και την... βάση από τον κλεμμένο θερμοσίφωνα!!!
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου