Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Το Φράγμα Αχυρών ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο

 
axyra
 
  Σύμφωνα με δημοσίευμα του xiromeronews.blogspot.gr, το Φράγμα Αχυρών ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και η παροχή νερού θα αρχίσει από την άνοιξη του 2015. Αυτό δήλωσε κατά τη διάρκεια της επισκεψής του στην περιοχή του γενικού υπεύθυνου έργων Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης. Η επίσκεψή του έγινε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013, μαζί με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών, για να επιθεωρήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί επί τόπου για την πορεία εργασιών, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής του έργου.
  Η παραπάνω δήλωση έγινε στην Κομπωτή , όπου ο κ. Παπαγιαννίδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νίκο Σολδάτο, τοπικούς παράγοντες και εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο ανάδοχος του έργου.
  Ο κ. Παπαγιαννίδης, ο οποίος είναι στη θέση αυτή λίγους μόνους μήνες, άκουσε τα εύλογα παράπονα των τοπικών παραγόντων, αλλά και των παρισταμένων κατοίκων για τον απαράδεκτο και ακατανόητο σχεδιασμό του έργου, που ανεβάζει το νερό στην ανηφόρα με τη χρήση αντλιοστασίων και με δαπανηρό κόστος και εξαιρεί τον κάμπο που ποτίζεται με φυσική ροή και φυσικά χωρίς οικονομική επιβάρυνση καθώς και για την οδύσσεια τόσων χρόνων του έργου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου