Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα, τα οποία έχουν στηθεί σε εθνικές οδούς που διέρχονται από τους νομούς της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και της Αχαΐας και της Ηλείας...

Από τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, κοντά στο Αιτωλικό.
Ακόμη, από τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, μέχρι τις 3:00 το απόγευμα, αγρότες από την περιοχή της Βόνιτσας και του Ακτίου, θα κλείσουν το δρόμο που ενώνει την Αμφιλοχία με την Λευκάδα, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Νικολάου.
Επίσης, από τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι, μέχρι τις 3:00 το απόγευμα αγρότες από την περιοχή της Ναυπάκτου, θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιτέας, στον κόμβο του Ξηροπήγαδου, στην περιμετρική της Ναυπάκτου.
Οι κινητοποιήσεις αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχιστούν σήμερα με αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων από τις 3:00 μετά το μεσημέρι, μέχρι και τις 7:00 το απόγευμα, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου