Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας διοργανώνει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας στις εισόδους των Κέντρων Υγείας Βόνιτσας, Κατούνας, του Ιατρείου Παλαίρου και των Αγροτικών ΙατρείωνΟ Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας  καλεί όλους τους δημότες αύριο Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. να παρευρεθούν στη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις εισόδους των Κέντρων Υγείας Βόνιτσας, Κατούνας, του Περιφερειακού Ιατρείου Παλαίρου και των Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου για την απαράδεκτη κατάσταση  που έχουν περιέλθει  την τελευταία πενταετία τα Κέντρα Υγείας, τα περιφερειακά ιατρεία και γενικότερα τα νοσοκομεία του νομού μας και της ευρύτερης περιοχής.       
          Επίσης ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων που ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους εδώ και μέρες. Τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν όπως η υπερφορολόγηση και οι ασφαλιστικές εισφορές θα οδηγήσουν την αγροτοκτηνοτροφία σε μαρασμό και εξαφάνιση. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε και να συμπαρασταθούμε στον δίκαιο  αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.........


      Τέλος ενημερώνουμε ότι  από τις 11:00 π.μ.  θα είναι κλειστές όλες οι υπηρεσίες του δήμου μας, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου